×

Upplev Nyrup, 9 maj 11-16

Nu bjuder vi in till Upplev Nyrup och en dag full med aktiviteter!

Välkommen!

Nyrups Osteria
  Nyrups Osteria
 

Ostupplevelser


Vi erbjuder ostpromenader och ostprovningar för bokade grupper. De passar utmärkt till exempelvis familjedagar, kickoffer, personalaktiviteter eller helt enkelt för en riktigt bra dag med vännerna! Våra promenader utgår från gården och vi promenerar ut i Nyrups vackra natur. Alternativt kan provning ske inomhus i vårt ombyggda hönshus på gården.
Så klicka in på en av våra befintliga upplevelser här nedan för mer information, eller kontakta oss för ett alternativ anpassat för just era behov. Vill du ge bort en ostpromenad? Ta en titt på vår presentkortstur!

Buffé

Buffé

Idag dukar vi upp en riktigt härlig buffé med Svensk Gårdsost. Till det äter vi tillbehör som gifter sig med osten. Är det fint väder sitter vi på Osterians terrass och blickar ut över vackra Nyrup. Annars kurar vi inne i Osterian i skenet av brasan. Vi lovar dig en skön paus i vardagen.
Grupper: 
10-25 personer
Pris:
390:-/pers
 

En liten del av Nyrup

En liten del av Nyrup

Vi går i lugn och ro och tillåter oss att vara bara här och nu, under vår ostpromenad. Vi går genom Nyrups vackra natur, stannar till och njuter av doften i Kaprifolhörnan, känner vinden susa lätt i Bokrummet och hälsar på producenternas Kolleger i Kohagen. Vid samtliga stopp njuter vi ost och lämplig dryck.
Grupper: 
8-20 personer
Datum: 
14/4-15/6 & 1/9-30/12
Tid: 2,5 timmar
Pris:
550:-/person.
 

Fladderost

Fladderost

Fladdermössen är som mest aktiva när dag möter natt. Vi träffas därför på Osterian när det börjar skymma och följer med vår guide Espen ut på en spännande tur med fladdermusdetektor. Läskigt? Nej, underhållande. Det finns 19 arter i Sverige. Hur många möter vi i kväll? När vi känner oss färdigflugna ”kryper” vi in i Osterian där brasan sprakar och njuter av en härlig ostbuffé.
Grupper: 
10-25 personer
Datum: 
1/5-20/9
Tid: ca 3 timmar
Pris:
650:-/person för ostbuffé, alkoholfri dryck och guidning av fladdermusexpert.
 

Myrkryp med ost

Myrkryp med ost

Vi äter en härlig ostbuffé bestående av svensk gårdsproducerad ost med läckra skånska tillbehör. När vi är mätta och glada tar vår naturguide Espen med oss ut i markerna för att lära oss mer om myrornas hemliga liv. Det finns 81 olika myrarter i Sverige och vissa myror lever enbart i andra myrors stackar. Lär om blåvingefjärilarnas larver som växer upp hos myrorna och om vilken nytta myrorna gör i naturen. Bladlusmjölkning, drönares flirt med drottningar. Pedagogiskt, intressant och roligt och garanterat ovanlig kunskap. Myror är inte bara myror....
Grupper: 
10-25 personer
Datum: 
maj-september
Tid: ca 3 timmar
Pris:
650:-/person
 

Nyrup Deluxe

Nyrup Deluxe

Vi går i lugn och ro och tillåter oss att vara bara här och nu, under vår ostpromenad. Vi går genom Nyrups vackra natur, stannar till och njuter av doften i Kaprifolhörnan, känner vinden susa lätt i Bokrummet och hälsar på producenternas kolleger i Kohagen och kanske skymtas något skogsväsen. Vid Jordboen känner vi historiens vingslag innan vi avslutar i Parken hemma vid Osterian. Vid samtliga stopp njuter vi ost och lämplig dryck.
Grupper: 
12-25 personer
Datum: 
1/4-15/6 och 1/9-30/12
Tid: 3,5 timmar
Pris:
790:-/person
 

Presentkortstur

Presentkortstur

Någon som tycker mycket om dig har bjudit dig på en ostpromenad hos oss på Nyrup. Vi samlas på Nyrups Osteria och här utgår vår promenad från. Under vår skogspromenad där naturen hela tiden är väldigt närvarande, gör vi stopp på utvalda platser och njuter av Svensk Gårdsproducerad ost med tillbehör. Välkommen!
Grupper: 
Förbokade
Datum: 
Vår 2017; 21/5 Höst 2017; 2/9 och 17/9
Tid: 3 timmar
Pris:
600:-/person